Byrundtur i Abu Dhabi

Sheikh Zayed Moskeen – et smukt bygningsværk helt i hvidt

Abu Dhabi er fyldt med spændende, moderne fortolkninger af arabisk arkitektur og har både skyskraber-, villa- og paladskvarterer. En af de mest imponerende bygninger er den majestætiske Sheikh Zayed-moske – den tredje største i verden og opkaldt efter Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, den første præsident for De Forenede Arabiske Emirater.

Heritage Village – et levende museum i Abu Dhabi

Efter dette arkitektoniske mesterværk besøger vi Sheikh Zayed Museum og Heritage Village, hvor du blandt andet kan opleve en traditionel, arabisk souk, en fiskeby samt se de klassiske beduintelte på nær hold og således få en fornemmelse af ældre arabisk kultur og levevis.

Syvstjernet luksushotel – Emirates Palace Hotel

Efter frokost kører vi forbi det ikoniske Emirates Palace Hotel, og på vejen tilbage til Dubai passerer vi også Saadiyat- og Yas-øerne, hvor du finder Abu Dhabis vildeste forlystelser, heriblandt Ferrari World, som er hjemsted for verdens hurtigste rutsjebane med en topfart på 240 km/t.

Information

Mødested: Afhentning fra dit hotel.

Varighed: ca. 4 timer

Start: ca. kl. 9:00

Sprog: Engelsk

Andet: Der er ikke guideservice på denne udflugt, men chaufførerne har et godt lokalkendskab og vil ofte kunne fortælle om de seværdigheder, der passeres.

Hvad er inkluderet?: Transport, entreer.

Find hoteller i Dubai & Emiraterne her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

70 % af flyene i dag er mere end 70 % mere energibesparende per sæde end flyene i 1960’erne.

Vent venligst

Din anmodning behandles...