Byrundtur i dynamiske Singapore

Denne halvdags udflugt begynder med en køretur rundt i det centrale Civic District, hvor vi ser den historiske parlamentsbygning, højesteret og det imponerende rådhus.

Vi holder pause ved Merlion Park, hvor vi nyder den fantastiske udsigt over Marina Bay. Vi finder ro i Thian Hock Keng-templet, et af Singapores ældste og mest hellige buddhistisk-taoistiske templer. I det tilstødende lokale center for kunsthåndværk kan du erhverve en speciel souvenir og observere håndværkernes arbejde tæt på. Forbered dig på at blive overrasket, når du besøger National Orchid Garden, den største attraktion i Singapore Botanic Gardens, som er placeret på den højeste bakke i Singapore. Bliv vidne til en svimlende samling af mere end 60.000 smukke orkideer og mere end 400 forskellige arter. Afslut din halvdags-udflugt med en tur til Little India, hvor duften af røgelsespinde, jasmin og krydderier pirrer sanserne. Med sin unikke blanding af historiske og tårnhøje skyskrabere, gamle spirituelle steder og farverige naturlige vidundere, vil Singapores pulserende mangfoldighed med garanti tage pusten fra dig.

Information

Mødested: Du bliver samlet op på dit hotel i centrum, men ligger det i en smal gyde, vil der blive aftalt et mødested tæt på.

Start: ca. kl. 8:00 eller ca. kl. 13:30

Varighed: ca. 3½ time.

Sprog: Engelsk

Andet: Du skal være i form til at gå. Dele af denne udflugt er ikke egnet til folk i kørestole, som kan blive nødt til at vente i bussen de pågældende steder.

Hvad er inkluderet?: Transport, guideservice.

Find hoteller i Singapore her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Luften ombord på et fly er meget tør. På en 10 timers flyrejse mister din krop omkring to liter væske.

Vent venligst

Din anmodning behandles...