Mere info

Ramses II var en af det gamle Egyptens mest kendte konger. Han herskede over et enormt rige, han regerede i mere end 60 år, og han blev mere end 80 år gammel – noget, der var lidt af et særsyn dengang.

Ramses II var næsten som en gud. Han byggede store templer i hele Egypten, og selvom vi i dag kan se Ramses IIs statuer, templer og billeder mange steder, er det mest berømte bygningsværk fra hans hånd uden tvivl klippetemplerne i Abu Simbel.

Højdepunktet på rejsen til Egypten

Her opførte Ramses et tempel til sin egen og en række af de vigtigste guders ære og et tempel til ære for gudinden Hathor og hans yndlingshustru, Nefertari.

Disse fantastiske bygningsværker, der for mange besøgende er det absolutte højdepunkt på egyptensrejsen, ligger ca. 300 km syd for Aswan.

Imponerende templer

Templerne i sig selv er imponerende at skue, men endnu mere imponerende er det, at disse templer var blandt dem, der blev flyttet fra deres oprindelige placering og længere ind på land, da man i 1960’erne opførte den store dæmning i Aswan.

Find den rigtige pakke til din ferie

Abu Simbel med bus

Se templet, som blev reddet fra oversvommelse. Obs: På Ramses II's fodselsdag (22. okt) og kroningsdag (22. feb.) er der et tillæg på 150,-. Udflugt ikke mulig som tilvalg på Keops rundrejse.

Pris

Child (0-5 years) 0,- DKK

Child (6-11 years) 375,- DKK

Adult 715,- DKK

Godt at vide

Pris pr. voksen DKK 715

Pris pr. barn (0-11 år) DKK 375

Mødested Afhentning på dit hotel.

Sprog Engelsk

Andet Abu Simbel er afgjort en af Egyptens mest fantastiske seværdigheder, og templernes imponerende storhed får hurtigt besøgende til at glemme, at vejen derned er lang. Vær alligevel opmærksom på, at turen starter meget tidligt om morgenen. Husk en hovedpude og varmt tøj.

Hvad er inkluderet Transport, guideservice, entréer.

Vælg interesse og find flere udflugter

Endagstur til Cairo med fly

Egypten

Barn (0-1 år) 910,- DKK

Barn (2-5 år) 1595,- DKK

Barn (6-11 år) 1595,- DKK

Voksen 1995,- DKK

Jeep Safari til Blue Hole og Dahab

Barn (0-5 år) 0,- DKK

Barn (6-11 år) 300,- DKK

Voksen 600,- DKK