Ekstraudflugt med bus til klippetemplerne i Abu Simbel

Ramses II var en af det gamle Egyptens mest kendte konger. Han herskede over et enormt rige, han regerede i mere end 60 år, og han blev mere end 80 år gammel – noget, der var lidt af et særsyn dengang. Ramses II var næsten som en gud. Han byggede store templer i hele Egypten, og selvom vi i dag kan se Ramses IIs statuer, templer og billeder mange steder, er det mest berømte bygningsværk fra hans hånd uden tvivl klippetemplerne i Abu Simbel.

Højdepunktet på rejsen til Egypten

Her opførte Ramses et tempel til sin egen og en række af de vigtigste guders ære og et tempel til ære for gudinden Hathor og hans yndlingshustru, Nefertari. Disse fantastiske bygningsværker, der for mange besøgende er det absolutte højdepunkt på egyptensrejsen, ligger ca. 300 km syd for Aswan.

Imponerende templer

Templerne i sig selv er imponerende at skue, men endnu mere imponerende er det, at disse templer var blandt dem, der blev flyttet fra deres oprindelige placering og længere ind på land, da man i 1960’erne opførte den store dæmning i Aswan.

Information

Pris pr. voksen: DKK 715,-

Pris pr. barn (0-11 år): DKK 375,-

Mødested: Afhentning på dit hotel

Sprog: Engelsk

Andet: Abu Simbel er afgjort en af Egyptens mest fantastiske seværdigheder, og templernes imponerende storhed får hurtigt besøgende til at glemme, at vejen derned er lang. Vær alligevel opmærksom på, at turen starter meget tidligt om morgenen. Husk en hovedpude og varmt tøj.

Hvad er inkluderet?: Transport, guideservice, entreer.

Find hoteller i Egypten her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Den travleste lufthavn i verden er Hartsfield–Jackson Atlanta med 107 mio flyvninger om året. I Europa ligger Heathrow nr. 1 med over 80 mio flyvninger.

Vent venligst

Din anmodning behandles...