Endagstur til Alexandria

Tag med på en oplevelsesrig udflugt til Egyptens næststørste by Alexandria, der ligger i det frodige Nildelta ud til Middelhavskysten. Alexandria har en rig historie med en fortid som en af de mest betydningsfulde byer i den græsk-romerske verden, og med sit milde Middelhavsklima og sin moderne arkitektur adskiller byen sig markant fra det øvrige Egypten.

Vi kører fra Cairo tidligt om morgenen og ankommer til Alexandria først på formiddagen. Udflugten indledes med et besøg i Alexandrias mytiske katakomber, en stor, underjordisk begravelsesplads med rigt dekorerede sarkofager, statuer og epitafier fra Alexander den Stores tid.

Herefter besøger vi Bibliotheca Alexandrina, Alexandrias nye bibliotek fra 2002, der af arkitekter verden over anerkendes som et af verdens mest elegante og innovative biblioteker. Vi slutter dagen af med at besøge den osmanniske Qaitbay-fæstning fra 1500-tallet, der er opført på det sted, hvor Alexandrias berømte fyrtårn stod i antikken og anses for at være et af Middelhavsområdets vigtigste og mest velbevarede forsvarsværker.

Information

Pris: Udflugten koster 750,- for voksne og 490,- for børn 6-11 år ved 3 tilmeldte. Børn under 6 år er gratis. Frokost (ekskl. drikkevarer) er inkluderet. Udflugten gennemføres normalt ved mindst to tilmeldte voksne (mod tillæg).

Mødested: Afhentning på dit hotel

Sprog: Engelsk

Andet: Endagsturen til Alexandria er med engelsktalende guide. Vi kører i bus fra Cairo omkring kl. 7 om mogenen og er retur igen ud på aftenen. Køretiden til Alexandria er ca. tre timer. Udflugtens varighed samt seværdighedernes rækkefølge kan variere efter sæson, lokale højtider og trafikale forhold.

Hvad er inkluderet?: Transport, guideservice

Find hoteller i Egypten her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Luften ombord på et fly er meget tør. På en 10 timers flyrejse mister din krop omkring to liter væske.

Vent venligst

Din anmodning behandles...