Udflugt

Endagstur til Alexandria (min. 3 personer)

Egypten - Cairo

Mere info

Tag med på en oplevelsesrig udflugt til Egyptens næststørste by Alexandria, der ligger i det frodige Nildelta ud til Middelhavskysten. Alexandria har en rig historie med en fortid som en af de mest betydningsfulde byer i den græsk-romerske verden, og med sit milde Middelhavsklima og sin moderne arkitektur adskiller byen sig markant fra det øvrige Egypten.

Vi kører fra Cairo tidligt om morgenen og ankommer til Alexandria først på formiddagen. Udflugten indledes med et besøg i Alexandrias mytiske katakomber, en stor, underjordisk begravelsesplads med rigt dekorerede sarkofager, statuer og epitafier fra Alexander den Stores tid.

Herefter besøger vi Bibliotheca Alexandrina, Alexandrias nye bibliotek fra 2002, der af arkitekter verden over anerkendes som et af verdens mest elegante og innovative biblioteker. Vi slutter dagen af med at besøge den osmanniske Qaitbay-fæstning fra 1500-tallet, der er opført på det sted, hvor Alexandrias berømte fyrtårn stod i antikken og anses for at være et af Middelhavsområdets vigtigste og mest velbevarede forsvarsværker.

Find den rigtige pakke til din ferie

Endagstur til Alexandria (min. 3 personer)

Oplev katakomberne, biblioteket og Qaitbay-fæstningen i Egyptens næststørste by.

Pris

Child (0-5 years) 0,- DKK

Child (6-11 years) 490,- DKK

Adult 750,- DKK

Godt at vide

Pris pr. voksen DKK 750

Pris pr. barn (6-11 år) DKK 490

Sprog Endagsturen til Alexandria er med engelsktalende guide.

Mødested Afhentning på dit hotel.

Hvad er inkluderet Frokost (ekskl. drikkevarer) er inkluderet.
Udflugten gennemføres normalt ved mindst to tilmeldte voksne (mod tillæg).

Andet Vi kører i bus fra Cairo omkring kl. 7 om morgenen og er retur igen ud på aftenen. Køretiden til Alexandria er ca. tre timer. Udflugtens varighed samt seværdighedernes rækkefølge kan variere efter sæson, lokale højtider og trafikale forhold.

Flere udflugter i Cairo

Vælg interesse og find flere udflugter

Lyd og lysshow ved Giza-pyramiderne

Egypten - Cairo

Barn (0-5 år) 0,- DKK

Barn (6-11 år) 150,- DKK

Voksen 340,- DKK