Fado-show

Chiado, kendt som Lissabons Montmartre, er et elegant og boheme-agtigt kvarter, der ligger mellem Bairro Alto og Baixa Pombalina. Det blev fuldstændig genopbygget efter en massiv brand i 1988. Området indtager en særlig plads i den portugisiske kultur og er en af de vigtigste og mest traditionelle områder af gamle Lissabon.

Cine Theatro er hjertet i dette sjælfulde kvarter, et sted hvor du kan høre og føle sjælen af et folk gennem levende sang og guitarmusik, mens du lever dig ind i fortiden.

Den nøgterne iscenesættelse og de insisterende og dygtige unge fado-sangere og guitaristerkunstnere gør dette til et ideelt sted at nyde denne sjælfulde musik. Det siges, at fadoen er det sted, hvor de portugisiske nationaltræk af saudade (længsel), stolthed, håb og resignation mødes i et musikalsk udtryk. Sangerinden og fadistaen, Amália Rodrigues, løftede fadoen op til en verdensberømt kunstart fra 1940erne og frem, og i dag står andre kunstnere på hendes skuldre. Fadoen har så specielt et udtryk, at den står på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Information

Mødested: Cine Theatro Gymnasio Chiado.

Start: 19:00

Varighed: 1 time.

Hvad er inkluderet?: Entré.

Find hoteller i Portugal her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Verdens korteste flyvetur er mellem Westray og Papa Westray i Skotland. Turen tager 47 sekunder.

Vent venligst

Din anmodning behandles...