Islamisk Cairo

Islamisk Cairo er en af Cairos ældste bydele og er et betagende kaos af livlige bazarer, historiske bygninger, storslåede middelaldermoskeer og et charmerende mylder af højlydte gadehandlende og lokokale beboere, der diskuterer verdenssituationen over en vandpibe eller en kop stærk egyptisk kaffe.

 

Denne halvdagestur står i moskeernes tegn. Vi besøger Sultan Hassan-moskeen, der er Egyptens mest betydningsfulde moske og er dedikeret til matyren af samme navn, hvis mausolæum kan ses inde i moskeen. Vi besøger også Ibn Tulun-moskeen, der er en indtryksfuld kontrast til den hektiske storby med sin åbne, luftige og minimalistiske arkitektur.

 

Undervejs lægger vi også vejen forbi Seheimys og Gayer-Andersons historiske byhuse fra 15- og 1800-tallet, der er indrettet med antikke orientalske møbler og kunstværker og giver et spændende indblik i, hvordan kolonitidens Cairo så ud.

Information

Pris: Udflugten koster DKK 412,- for voksne og DKK 225,- for børn 6-11 år. Børn under 6 år er gratis. Frokost (ekskl. drikkevarer) er inkluderet. Udflugten gennemføres normalt ved mindst to tilmeldte voksne, men kan gennemføres for én person mod et tillæg på 150,-.

Mødested: Afhentning på dit hotel

Start: Tidspunkt for afhentning oplyses ved bestilling

Varighed: En halv dag.

Sprog: Engelsk

Andet: Husk gode sko, da vi skal gå en del og en lille flaske vand.

Hvad er inkluderet?: Transport, guideservice

Find hoteller i Egypten her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Louvre er verdens mest besøgte museum med over 9 mio besøgende om året.

Vent venligst

Din anmodning behandles...