Luftballon og Nubisk Landsby i en samlet pakke

Få lidt af det bedste fra begge verdner i en samlet pakke.

Tag med på sejltur på Nilen ved Aswan gennem et betagende smukt naturreservat med rig lejlighed til at se masser af fugle samt besøge en nubisk landsby, hvor du kan blive klogere på, hvordan Aswans oprindelige befolkning lever. En dejlig dag med sejlads, natur og kultur.

Kom på en uforglemmelig tur i luftballon hen over Luxor og oplev, hvordan solen langsomt vækker byen til live. Der findes næppe en smukkere måde at opleve de frodige marker og gamle templer på end i solopgangens skær. Du bliver hentet i det første grå morgenlys, sejlet over Nilen til Vestbredden og kørt op til kanten af ørkenen, hvor varmluftsballonen er ved at blive blæst op. Der er plads til mellem 10-20 mennesker i kurven på ballonen, hvor man står op, og du kommer op i 600-700 meters højde. Turen tager ca. 30-40 min. Det er en god ide at medbringe varmt tøj, da morgengryet er køligt, men også en kasket eller et tørklæde til at beskytte hovedet mod varmen fra ballonens flamme.

 

Information

Pris pr. voksen: 745,-

Pris pr. barn: 375,- (6-11 år) børn under 5 år er gratis.

Sprog: Dansk eller engelsk rejseleder på turen til nubisk landsby.

Varighed: Udflugterne er halvdagsture.

Hvad er inkluderet?: Transport, guideservice og entre

Andet: Husk lommepenge/drikkepenge, vand, solbriller og kamera.

Find hoteller i Egypten her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Verdens ældste, stadig eksisterende flyselskab er hollandske KLM. Det blev grundlagt i 1919. Året efter slog Qantas dørene op.

Vent venligst

Din anmodning behandles...