Mosesbjerget og Skt. Katharina-klosteret

Tag på bjergvandring i Moses’ fodspor og se solen stå op. En vandretur til toppen af Moses-bjerget (Sinai-bjerget), hvor Moses fik tavlerne med de ti bud, og hvor vi oplever en betagende solopgang. En stor oplevelse som du aldrig glemmer. Når vi kommer ned fra bjerget besøger vi Skt. Katarina-klosteret. Turen kræver, at du er godt til bens, har almindelig kondition og medbringer fornuftigt fodtøj til en bjergvandring.

Information

Pris pr. voksen: fra DKK 600,-
Prisen kan variere afhængig af antal deltagere

Pris pr. barn (3-11 år): fra DKK 300,-
Prisen kan variere afhængig af antal deltagere

Pris pr. baby (0-2 år): Gratis

Sprog: Engelsk guide

Hvad er inkluderet: Transport og guideservice er inkluderet. Vi spiser vores medbragte morgenmad fra hotellet, så husk at bestille morgenmadsbox dagen før turen i receptionen på hotellet.
Husk at medbringe, pas, gode sko, varmt tøj, drikkevarer og snacks, samt penge til drikkevarer og snacks. Husk også entrepenge til ikonmuseet på 50 LE samt drikkepenge. Turen er ikke egnet til dårlig gående, kvinder er langt henne i graviditeten eller folk med ringe fysik. Der er engelsk guide på turen.

Mødested: Opsamling fra dit hotel.

Varighed: Man afhentes fra hotellet tidligt på natten for at kunne nå at komme op på toppen af mosesbjerget til solopgang. Du er retur på hotellet til frokosttid ca.

Andet: Vær opmærksom på, at Mosesbjerget er lukket i vinterhalvåret.

Find hoteller i Egypten her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Verdens korteste flyvetur er mellem Westray og Papa Westray i Skotland. Turen tager 47 sekunder.

Vent venligst

Din anmodning behandles...