Udflugt

PADI Dive Training and Education (excl. 14 %)

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Mere info

Dagsdyk og dykkerkursus i Sharm el Sheikh

Bemærk, du kan bestille dagsdyk og dykkerkursus under Udflugter under det enkelte hotel i din bestilling. Eller du kan ringe eller skrive til os på mail@atlantisrejser.dk, så hjælper vi gerne.

Sharm el Sheikh er et af de mest populære dykkerrejsemål i Rødehavet. Her er så mange gode dykkemuligheder, at mange kommer igen år efter år. En del dykkersteder i Rødehavet er på selv erfarne dykkeres verdens-top 10, og nogle af de bedste dive sites i Sharm ligger kun mellem et kvarter og en times sejlads fra havnen.

Hvis du ikke allerede har et dykkercertifikat, bør du krydre din ferie ved at tage et. Du er garanteret en helt unik oplevelse under havets overflade.

Emperor Divers i Naama Bay

Vi samarbejder med et af de ældste dykkerselskaber ved Rødehavet, nemlig Emperor Divers. Emperor Divers har flere dykkercentre ved Rødehavet samt fire liveaboards ud af Hurghada/Port Ghalib. Emperor har de seneste år arbejdet tæt sammen med Werner Lau/Sinai Divers om dagsdyk og dykkerkurser i Sharm el Sheikh, og de har i kølvandet på den lange nedlukning overtaget både Werner Lau’s personale og dykkercenter i Naama Bay. Emperor Divers opfylder vores høje krav om professionalisme og sikkerhed. Dykning er sjovt, men det er også en aktivitet, som skal tages seriøst. Emperor Divers arrangerer også liveaboards på Maldiverne og i Indonesien. Emperor Divers kører dykkeruddannelserne efter PADI-konceptet.

Herunder kan du læse mere om dagsdyk og dykkercertifikat, hvad det koster, og hvordan du bestiller det.

Dagsdyk for certificerede dykkere

At bestille dagsdyk til din ferie i Sharm er det nemmeste i verden: Find det hotel, du gerne vil bo på, start din bestilling og vælg under Udflugter i din bestilling det antal dagsdyk fra 1 til 5, du gerne vil tilkøbe. I Sharm bliver du hentet på dit hotel om morgenen og kørt tilbage igen efter endt dykkedag. Emperor Divers ligger i hjertet af Naama Bay direkte på stranden.

Ud over mere end 17 forskellige lokale dive sites langs ”hotelkysten” er der også mulighed for at komme på ture til Ras Mohamed eller Tiranstrædet. Nationalparken Ras Mohamed dækker et stort område både over og under vand. Her er masser af wall dives og overhæng med masser af fisk. Man ser typisk napoleonsfisk, papegøjefisk, musketerfisk, juvelfanebarser, muræner, klovnfisk, havaborrer, dragefisk, kirurgfisk, kuglefisk, flagermusfisk og trompetfisk.

Tiranstrædet er den anden af de store seværdigheder under vandet, hvor dybderne og vandgennemstrømningen kan gør det til et kraftfuldt og udfordrende dyk. Oftest dykker vi i læ af en af de fire små øer i strædet, og som dykker vil du opleve en fantastisk kombination af hårde og farvestrålende bløde koraller samt ofte stimer af store fisk som barracudaer og trevaller.

Krav til dig som dykker
For at deltage i den almindelige dykning skal du som minimum have et anerkendt Open Water Diver-certifikat samt udfylde en Medical Statement uden anmærkninger.

Nogle dyk kan kræve lidt mere af den enkelte dykker pga. strøm og dybde, og her kan dykkercentret/myndighederne kræve et større antal loggede dyk og højere certificering som fx Advanced Open Water eller dybdespeciale for at komme med. Det er derfor altid din erfaring, der afgør niveauet på turen.

Er der nok tilslutning, kan dykkercentret også arrangere ture til fx Thistlegorm og Dunraven (mod tillæg).

Hvordan kommer du til dykkercenteret?
Der er shuttle service til og fra samtlige af vores hoteller i Sharm-området. Vi sørger med andre ord for, at du bliver hentet på dit hotel på et aftalt tidspunkt, og efter en dag fuld af dykning sørger vi også for, at du kommer tilbage til hotellet igen.

Priser

Dagsdyk i Sharm el Sheikh

For at købe dagsdyk tilvælger du blot dine ønsker i din almindelige hotelbestilling her på hjemmesiden.

Dagsdyk

1 dag 2 båddyk* Kr. 470*
2 dage 4 båddyk* Kr. 810*
3 dage 6 båddyk* Kr. 1.158*
4 dage 8 båddyk* Kr. 1.498*
5 dage 10 båddyk* Kr. 1.878*

 

*) Pris gælder kun ved forudbestilling. Hvis du bestiller 4 og 5 dages båddyk efter ankomsten i Sharm, vil der blive tillagt en lokalskat på 14 %.

Dagsdyk inkluderer pr. dag

 • 2 båddyk
 • Fyldt tank og bly
 • Nitrox 32, hvis du er nitrox-certificeret
 • Transport hotel-dykkercenter t/r

Dagsdyk inkluderer ikke:

 • Environmental fee 13 € pr. dag i Dahab, Ras Mohamed eller Tiran – betales lokalt
 • Dykkerudstyr ud over fyldt tank og bly
 • Evt. mulighed for et 3. dagsdyk, ca. 25 € – betales lokalt
 • Mulighed for lokalt at tilkøbe dagsture med 2 dyk mod lokalt tillæg til Thistlegorm (97 €), Dunraven (29 €), Million Hope (29 €), Dahab (57 €)
 • Drikkepenge – beregn 20 € til besætningen på båden
 • Trykkammerbidrag pr. dag: 1 € – betales lokalt
 • Vand/sodavand/kaffe/te på båden pr. dag: 50 LE (obligatorisk)
 • Frokost og vand på båden pr. dag: 100 LE (frivilligt)
 • Vi tager forbehold for evt. afgifter og fees, der måtte blive indført eller ændret af de lokale myndighederne efter bestilling af rejsen.

Dykkerkurser og certifikater

Vil du gerne opleve den fantastiske og farvestrålende verden under havets overflade men har endnu ikke dykkercertifikat? Så er Rødehavet det helt rigtige sted at starte. Her er enestående dykkeroplevelser for både nybegyndere og øvede.

Dykning er ikke kun for de voksne. Allerede fra børnene er otte år gamle, kan de begynde på lavt vand, og fra de er 10 år, kan de tage Junior Scuba Diver – eller Junior Open Water Diver-kurser. Bemærk, at Emperor Divers uddanner efter PADI-konceptet.

Dykning og helbred
Deltagelse i et dykker-kursus forudsætter, at du kan svømme og føler dig tryg i vandet, at du ikke lider af epilepsi, astma, hjerteproblemer eller andre sygdomme, der kan påvirke dig under vandet, og at du ikke tager medicin, der er uforenelig med dykning. Du skal bestå en 200 meters svømmeprøve, og du skal underskrive en helbredserklæring.

Du finder helbredserklæringen, når du bestiller Open Water-certifikat under din rejsebestilling. Udfyld den og medbring den til dykkercentret. Er der spørgsmål, du må svare nej til, skal du medbringe en lægeerklæring fra din egen læge til dykkercentret.

Vi anbefaler, at du bestiller dykkerkurser hjemmefra, for så er du sikret en plads på holdet.

Open Water Diver-kursus, pris kr. 2.398
Dette begynderkursus tager 3-4 dage at gennemføre og inkluderer to dagsture på havet med dykkerbåd, hvorfra der dykkes to gange pr. dag. Før dette får du indføring i dykning via dyk på lavt vand eller i pool samt en grundig teorigennemgang. Med Open Water-beviset i hånden må du dykke over det meste af verden ned til 18 meters dybde.

Alt udstyr er inkluderet i kursusprisen, men selve certifikatet koster 47 euro, som du betaler direkte til dykkercentret, når du har gennemført kurset.

Refresher Course, pris kr. 718
Har du ikke dykket de sidste 12 måneder, skal du have et genopfriskningskursus, et Refresher Course, før du må dykke igen.

Open Water-kursus Referral (2 dage med 4 dyk), pris kr. 1.528
Der er åbenlyse fordele ved at tage dit dykkercertifikat i Danmark. Men vil du helst ikke bruge kostbar ferietid på at terpe dykkerteori, eller vil du undgå at lave træningsdyk i en sø, hvor du ikke kan se en hånd for dig? Så tag dykkerteorien og pooløvelserne hjemmefra med danske instruktører og materiale. Med en referral (en henvisning) kan du gennemføre den sidste del af kurset blandt farverige fisk og koraller i blåt, tropisk vand.

Alt udstyr er inkluderet i kursusprisen, men selve certifikatet koster 47 euro, som du betaler direkte til dykkercentret, når du har gennemført kurset.

Intro-dyk

Vil du gerne lige teste den fantastiske og farvestrålende verden under havets overflade, inden du evt. bestemmer dig for at tage et dykkercertifikat? Så er et Introdyk i Sharm el Sheikh det helt rigtige sted at starte. Vi laver Intro-dyk i samarbejde med vores samarbejdspartner Emperor Divers, så tag en snak med vores rejseledere i Sharm, når du er ankommet. Vores dykkerinstruktør forklarer om udstyr og sørger for, at du er klædt godt på til at opleve verdenen under overfladen. Et Intro-dyk fra stranden koster kr. 350 inkl. fuldt udstyr.

Find den rigtige pakke til din ferie

Introdyk på snorkeltur med båd

Introdyk som et tillæg til snorkeltur i Sharm el Sheikh

Pris

Adult 190,- DKK

Discover Scuba Diving - 2 provedyk med Emperor Divers

Vil du gerne se verdenen under overfladen, inden du bestemmer dig for et dykkercertifikat? Dykkerinstruktoren klæder dig godt på og tager dig med på 2 dyk - et hvor du gennemgår ovelser, og et i åbent vand ned til max 12 m.halv times tid, så du selv kan opleve de farvestrålende fisk og koraller.

Pris

Adult 685,- DKK

Adult 685,- DKK

Scuba Review genopfriskning + 1 fun dive (strand)

Har du ikke dykket i 12 måneder, skal du have et genopfriskningskursus - et Scuba Review. Kurset inkluderer 1 fun dive og varer en dag og er inkl. tank og bly.

Pris

Adult 688,- DKK

Referral til Open Water Diver - 2 dage med 4 dyk

Har du allerede kursusbog, bevis på teori og bassintræning, kan du færdiggøre din uddannelse som Open Water Diver i Rødehavet. Prisen er inkl. fuldt udstyr. Bemærk, du skal betale et certificeringsgebyr på 47 euro lokalt.

Pris

Adult 1528,- DKK

Dykkerkursus for videregående: Advanced Open Water Diver-kursus

Er du allerede Open Water Diver men vil vide og prøve mere? Advanced er et to-dages kursus med teori og 5 dyk i åbent vand. Prisen er inkl. fuldt udstyr men ekskl. materialer og certificeringsgebyr på 90 euro, du betaler lokalt.

Pris

Adult 1628,- DKK

Dykkerkursus for begyndere: Open Water Diver-kursus

Begynderkursus på 3 dage, der indeholder teori (e-lerning på forhånd, eksamen, øvelser og dyk i åbent vand. Prisen er inkl. fuldt udstyr. Uddannelsesmateriale og certificering koster 90 euro, som betales lokalt.

Pris

Adult 2440,- DKK

Adult 2398,- DKK

Flere udflugter i Sharm el Sheikh

Vælg interesse og find flere udflugter

Hæfte: Snorkling i Rødehavet - 42 siders letforståelig fotoguide til koralrevet

Egypten - Sharm el Sheikh

Barn (2-120 år) 75,- DKK

Sharms koralrev fra en undervandsbåd

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (0-3 år) 0,- DKK

Barn (4-120 år) 340,- DKK

Endagstur til Cairo med fly

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (0-1 år) 910,- DKK

Barn (2-5 år) 1595,- DKK

Barn (6-11 år) 1595,- DKK

Voksen 1995,- DKK

Halvdagstur med jeep i Nabq

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (4-11 år) 285,- DKK

Voksen 560,- DKK

På Quad Bikes i orkenen (Sharm, 3 timer)

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Voksen 190,- DKK

Beduinaften med middag

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (6-11 år) 150,- DKK

Voksen 300,- DKK

Barn (0-5 år) 0,- DKK

En dag på Rodehavet ombord Elite VIP

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (3-11 år) 340,- DKK

Voksen 565,- DKK

Barn (3-11 år) 340,- DKK

Voksen 565,- DKK

1 dag/2 båddyk inkl. tank og bly i Sharm el Sheikh

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Voksen 470,- DKK

Buggy ved max 1 person 3 timer (min. 16 år)

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Voksen 300,- DKK

Buggy ved 2 eller flere personer 3 timer (min. 16 år)

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Voksen 210,- DKK

Barn (6-15 år) 210,- DKK

Byrundtur med bus, uden frokost.

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (0-5 år) 0,- DKK

Barn (6-11 år) 115,- DKK

Voksen 190,- DKK

Mosesbjerget og Skt. Katharinaklosteret - med engelsk guide

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (0-2 år) 0,- DKK

Barn (3-11 år) 300,- DKK

Voksen 600,- DKK

Skt Katharina-klosteret og Dahab

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (0-5 år) 0,- DKK

Barn (6-11 år) 300,- DKK

Voksen 600,- DKK

En dag på havet på en flot træskonnert med mulighed for at snorkle

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (0-2 år) 0,- DKK

Barn (3-11 år) 340,- DKK

Voksen 565,- DKK

Jeep Safari til Blue Hole og Dahab

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (0-5 år) 0,- DKK

Barn (6-11 år) 300,- DKK

Voksen 600,- DKK

Endagstur med fly til Luxor med engelsk guide

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (0-1 år) 910,- DKK

Barn (2-12 år) 1875,- DKK

Voksen 2400,- DKK

Snorkeltur med båd (hel dag) med guide

Egypten - Sharm el Sheikh - Sharm el Sheikh

Barn (6-11 år) 225,- DKK

Voksen 370,- DKK

Barn (0-5 år) 0,- DKK