Udflugt

SSI/PADI Dykkeruddannelse

Egypten - Hurghada - El Gouna

Mere info

Dagsdyk og dykkerkursus i El Gouna med Orca Dive Club

Bemærk, du kan bestille dagsdyk og dykkerkursus under Udflugter under det enkelte hotel i din rejsebestilling. Eller du kan ringe eller skrive til os på mail@atlantisrejser.dk, så hjælper vi gerne.

Vores dykkercenter i El Gouna

Orca Dive Clubs er en af dykkerpionererne i Rødehavet og indviede i 1991 det første dykkercenter i Hurghada. Siden er der kommet flere til, og vi startede samarbejdet med Orca Dive Clubs omkring 2008. I dag bruger vi Orca i El Gouna, Soma Bay, Safaga og Wadi Lahmy.

ORCA Dive Club i El Gouna ligger i den legendariske Turtle’s Inn direkte ved Abu-Tig Marina, havnepromenaden i El Gouna, som også kendt for sine atmosfæriske havnefestivaler.

Når du bestiller dykning i El Gouna, sørger vi for, at du bliver hentet på dit hotel om morgenen og bragt retur efter endt dykning. Transporttiden er mellem 10 og 20 minutter afhængig af hotellets beliggenhed.

Dagsdyk for certificerede dykkere

Dykningen i El Gouna er virkelig attraktiv pga. de mange forskellige dykkesteder og især muligheden for vragdyk. Der er adgang til næsten 60 dykkersteder, hvoraf 10 er vrag – nogle endda ganske berømte. Et højdepunkt er helt sikkert et besøg på Thistlegorm, nok det mest berømte vrag i Rødehavet. Også Abu Nuhas med sine fire velkendte vrag Ghannis D, Kimon M, Chrisoula K og Carnatic er inden for rækkevidde samt ikke mindst den 120 meter lange Rosalie Møller.

I syd grænser dykkerregionen op til Hurghadas legendariske nordlige områder såsom Carless Reef, Umm Gamar og Shaab Rur. De nordlige områder på den anden side er helt eksklusive for dykkere fra El Gouna. Du har sikkert hørt om revene Bluff Point eller Umm Usk? Glæd dig.

Krav til dig som dykker

For at deltage i den almindelige dykning skal du som minimum have et anerkendt Open Water Diver-certifikat samt udfylde en Medical Statement uden anmærkninger.

Nogle dyk kan kræve lidt mere af den enkelte dykker pga. strøm og dybde, og her kan dykkercentret/myndighederne kræve et større antal loggede dyk og højere certificering som fx Advanced Open Water eller dybdespeciale for at komme med. Det er derfor altid din erfaring, der afgør niveauet på turen.
Er der nok tilslutning, kan dykkercentret også arrangere ture til fx Thistlegorm (mod tillæg).

Hvordan kommer du til dykkercenteret?

Der er gratis shuttle service til og fra samtlige af vores hoteller i El Gouna. Vi sørger med andre ord for, at du bliver hentet på dit hotel på et aftalt tidspunkt, og efter en dag fuld af dykning sørger vi også for, at du kommer tilbage til hotellet igen.

Priser

Dagsdyk i El Gouna

For at købe dagsdyk tilvælger du blot dine ønsker i din almindelige hotelbestilling her på hjemmesiden.

Dagsdyk
1 dag 2 båddyk* Kr. 598
3 dage 6 båddyk* Kr. 1488
5 dage 10 båddyk* Kr. 2338

Dagsdyk inkluderer pr. dag
• 2 båddyk
• Fyldt tank og bly
• Nitrox 32, hvis du er nitrox-certificeret
• Transport hotel-dykkercenter t/r

Dagsdyk inkluderer ikke
• Local fees ca. 11,50 € pr. dykdag – betales lokalt
• Dykkerudstyr ud over fyldt tank og bly
• Evt. mulighed for et 3. dagsdyk, ca. 25 € – betales lokalt
• Mulighed for lokalt at tilkøbe dagsture med 2 dyk mod lokalt tillæg til Rosalie Moller (20 €) og Dolphin House (12 €)
• Trykkammerbidrag pr. dag: 1 € – betales lokalt (frivilligt)
• Vi tager forbehold for evt. afgifter og fees, der måtte blive indført eller ændret af de lokale myndighederne efter bestilling af rejsen.

Dykkerkurser og certifikater

Vil du gerne opleve den fantastiske og farvestrålende verden under havets overflade men har endnu ikke dykkercertifikat? Så er Rødehavet det helt rigtige sted at starte. Her er enestående dykkeroplevelser for både nybegyndere og øvede.

Dykning er ikke kun for de voksne. Allerede fra børnene er otte år gamle, kan de begynde på lavt vand, og fra de er 10 år, kan de tage Junior Scuba Diver – eller Junior Open Water Diver-kurser. Bemærk, at Orca Dive Clubs uddanner efter SSI og PADI-konceptet.

Dykning og helbred

Deltagelse i et dykker-kursus forudsætter, at du kan svømme og føler dig tryg i vandet, at du ikke lider af epilepsi, astma, hjerteproblemer eller andre sygdomme, der kan påvirke dig under vandet, og at du ikke tager medicin, der er uforenelig med dykning. Du skal bestå en 200 meters svømmeprøve, og du skal underskrive en helbredserklæring.

Du finder helbredserklæringen, når du bestiller Open Water-certifikat under din rejsebestilling. Udfyld den og medbring den til dykkercentret. Er der spørgsmål, du må svare nej til, skal du medbringe en lægeerklæring fra din egen læge til dykkercentret.

Vi anbefaler, at du bestiller dykkerkurser hjemmefra, for så er du sikret en plads på holdet.

Discover Scuba-dyk, pris kr. 748

Vil du gerne lige teste den fantastiske og farvestrålende verden under havets overflade, inden du evt. bestemmer dig for at tage et dykkercertifikat? Så er et Introdyk i El Gouna det helt rigtige sted at starte. Vores dykkerinstruktør forklarer om udstyr og sørger for, at du er klædt godt på til at opleve verdenen under overfladen. Discover Scuba indeholder 1 pooldyk og 2 båddyk og er inkl. fuldt udstyr.

Open Water Diver-kursus, pris kr. 2.398

Dette begynderkursus tager 3-4 dage at gennemføre og inkluderer to dagsture på havet med dykkerbåd, hvorfra der dykkes to gange pr. dag. Før dette får du indføring i dykning via dyk på lavt vand eller i pool samt en grundig teorigennemgang. Med Open Water-beviset i hånden må du dykke over det meste af verden ned til 18 meters dybde.

Alt udstyr er inkluderet i kursusprisen, men kursusmaterialer samt selve certifikatet koster 65 euro, som du betaler direkte til dykkercentret.

Advanced Open Water, pris kr. 1.948

Advanced er en udbygning af Open Water-certifikatet, hvor du efter endt forløb må dykke ned til 30 meters dybde. Kurset tager som regel to dage at gennemføre og inkluderer fem dyk. Kursusprisen er ekskl. selve certifikatet, som koster a. 45 €, som du betaler direkte til dykkercentret, når du har gennemført kurset.

Open Water-kursus Referral (2 dage med 4 dyk), pris kr. 1.648

Der er åbenlyse fordele ved at tage dit dykkercerfikat i Danmark, men vil du helst undgå at bruge kostbar ferietid på at terpe dykkerteori? Og at lave træningsdyk i en kold dansk sø, hvor du ikke kan se en hånd for dig? Så tag dykkerteorien og pooløvelserne hjemmefra med danske instruktører og materiale. Med en referral (en henvisning) kan du gennemføre den sidste del af kurset blandt farverige fisk og koraller i blåt, tropisk vand. What’s not to like?

Kursusprisen er ekskl. selve certifikatet, som koster 45 €, som du betaler direkte til dykkercentret, når du har gennemført kurset.

Refresher Course, pris kr. 518

Har du ikke dykket de sidste 12 måneder, skal du have et genopfriskningskursus, et Refresher Course, før du må dykke igen.

Find den rigtige pakke til din ferie

Dyk El Gouna Orca DC Refresher genopfriskningskursus i pool samt med 1 båddyk

Genopfriskning af skills samt et båddyk sammen med instruktor. Prisen er inkl. tank og bly.

Pris

Adult 558,- DKK

Dyk El Gouna Orca DC Discover Scuba med 1 pooldyk og 2 båddyk

Sammen med instruktor får du undervisning i pool samt 2 dyk fra båd. Prisen er inkl. fuldt udstyr. Dykkene kan du senere indregne, hvis du tager dykkercertifikat.

Pris

Adult 758,- DKK

Dyk El Gouna Orca DC Referral til Open Water Diver - 2 dage med 4 dyk

Har du allerede bevis på teori og bassintræning, kan du færdiggore din uddannelse som Open Water Diver i Rodehavet. Prisen er inkl. fuldt udstyr. Bemærk, du skal betale kursusmateriale og et certificeringsgebyr på ca. 70 euro lokalt.

Pris

Adult 1828,- DKK

Dyk El Gouna Orca DC Dykkerkursus for videregående: Advanced Open Water Diver

Er du allerede Open Water Diver men vil vide og prove mere? Advanced er et to-dages kursus med teori og 5 dyk i åbent vand. Prisen er inkl. tank og bly. Bemærk, du skal betale kursusmaterialer samt et certificeringsgebyr på ca. 70 euro lokalt.

Pris

Adult 2078,- DKK

Dyk El Gouna Orca DC Dykkerkursus for begyndere: Open Water Diver

Begynderkursus på 4 dage, der indeholder teori, eksamen, ovelser og dyk i åbent vand. Prisen er inkl. fuldt udstyr. Bemærk, du skal betale kursusmaterialer samt et certificeringsgebyr på ca. 70 euro lokalt.

Pris

Adult 2518,- DKK

Dyk El Gouna Orca DC Dykkerkursus for begyndere: Open Water Diver

Begynderkursus på 4 dage, der indeholder teori, eksamen, ovelser og dyk i åbent vand. Prisen er inkl. fuldt udstyr. Bemærk, du skal betale kursusmaterialer samt et certificeringsgebyr på ca. 70 euro lokalt.

Pris

Flere udflugter i Hurghada

Vælg interesse og find flere udflugter

Hæfte: Snorkling i Rødehavet - 42 siders letforståelig fotoguide til koralrevet

Egypten - Hurghada

Barn (2-120 år) 75,- DKK

Sand og vand

Egypten - Hurghada

Barn (0-5 år) 0,- DKK

Barn (6-11 år) 300,- DKK

Voksen 595,- DKK

Endagstur til Cairo med bus

Egypten - Hurghada

Barn (0-5 år) 0,- DKK

Barn (6-11 år) 450,- DKK

Voksen 895,- DKK

Båd- og snorkeltur til Mahmya

Egypten - Hurghada

Barn (0-2 år) 0,- DKK

Barn (3-11 år) 365,- DKK

Voksen 700,- DKK

Båd- og snorkeltur omkring Giftun-oerne

Egypten - Hurghada

Barn (0-5 år) 0,- DKK

Barn (6-11 år) 195,- DKK

Voksen 390,- DKK

Hurghada Bytur inkl. middag

Egypten - Hurghada - Hurghada by

Barn (0-5 år) 45,- DKK

Barn (6-11 år) 115,- DKK

Voksen 190,- DKK

Dyk Hurghada 1 dag/2 båddyk inkl. tank og bly.

Egypten - Hurghada - Hurghada by

Voksen 348,- DKK

Dyk Hurghada Check-dyk (halv dag med 1 båddyk)

Egypten - Hurghada - Hurghada by

Voksen 228,- DKK

Dyk Orca Wadi Lahmy: 3 uguidede dyk på husrevet.

Egypten - Hurghada - Marsa Alam & Wadi Lahmy

Voksen 608,- DKK

Dyk Safaga Orca DC Refresher genopfriskningskursus med 1 stranddyk

Egypten - Hurghada - Marsa Alam & Wadi Lahmy

Voksen 498,- DKK

Dyk Orca DC Soma Bay 1 dyk på Husrevet inkl. tank, bly og Permission Fee.

Egypten - Hurghada - Soma Bay

Voksen 328,- DKK

Dyk Orca DC Soma Bay Discover Scuba med ovelser i pool og dyk på husrevet

Egypten - Hurghada - Soma Bay

Voksen 698,- DKK

Dyk El Gouna med Orca DC 1 dag/2 båddyk inkl. tank og bly

Egypten - Hurghada - El Gouna

Voksen 638,- DKK

Strand- og snorkeltur til Sharm el Naga

Egypten - Hurghada

Barn (0-3 år) 0,- DKK

Barn (4-11 år) 225,- DKK

Voksen 415,- DKK

Kite-Village Hamata kitepass + storage 1 uge

Egypten - Hurghada - Marsa Alam & Wadi Lahmy

Voksen 628,- DKK

Kite Power El Gouna kitepass + storage 1 uge

Egypten - Hurghada - El Gouna

Voksen 568,- DKK

Kite Power El Gouna kitepass + storage 1 uge

Egypten - Hurghada - El Gouna

Voksen 568,- DKK

7 Bft KH Kitesurf storage og strandbrug 1 uge.

Egypten - Hurghada - Soma Bay

Voksen 738,- DKK

Glasbundsbåd Hurghada

Egypten - Hurghada

Barn (0-5 år) 0,- DKK

Barn (6-11 år) 100,- DKK

Voksen 200,- DKK

Quad bikes og beduiner (Hurghada), 3 timer min. 16 år

Egypten - Hurghada - Hurghada by

Voksen 265,- DKK

Katamarantur

Egypten - Hurghada - Hurghada by

Barn (0-2 år) 0,- DKK

Barn (3-11 år) 255,- DKK

Voksen 415,- DKK