Udflugtspakken på Nilkrydstogt

Faraoniske mysterier, gådefulde templer og smukke naturoplevelser

På et krydstogt på Nilen følges afslapning og store, kulturelle oplevelser ad. Langs med Nilen ligger de store, velbevarede tempelruiner, hvor præsterne i oldtiden udførte de ritualer, der skulle sikre Egypten rigdom og stabilitet. I de tørre og varme bjergdale kan du gå på opdagelse i de smukt dekorerede klippegrave og i Aswan langt sydpå ved det, der i oldtiden var Egyptens grænse, sejler vi med felukka i de naturskønne omgivelser.

Udflugtspakken (tilkøb 1399,-) indeholder:

  • Kongernes Dal, Hatshepsuts Tempel, Gravarbejdernes landsby og Memnonkolosserne
  • Karnak- og Luxortemplerne
  • Kom Ombo-templet
  • Aswan-dæmningen, de gamle granitbrud og Philæ-templet,
  • Felukka-sejlads på Nilen i Aswan

Oplevelserne er spredt ud over de fleste af dagene på krydstogtet, men der er også mulighed for at købe ekstra udflugter, så som dronningernes dal, ballonflyvning, lyd og lysshow ved Karnak og Abu simbel.

 

Information

Pris pr. voksen: DKK 1.399,-

Pris pr. barn (6-11 år): DKK 900,-

Pris pr. barn (0-5 år): Gratis

Sprog: Bemærk venligst, at vi på vores krydstogter både har en dansktalende serviceguide og en engelsktalende lokalguide med. Visse udflugter vil blive guidet af den engelsktalende lokalguide iht. egyptisk lovgivning.

Andet: Du kan med fordel købe udflugtspakken hjemmefra via bestillingen. Udflugterne guides af vores dygtige, dansk eller engelsktalende guider, der alle har et indgående kendskab til Egypten. Du kan også vælge at købe udflugterne individuelt, når du er om bord. Vær i den forbindelse opmærksom på, at det ofte bedst kan betale sig at købe hele udflugtspakken, hvis du vil deltage i tre eller flere udflugter.

Hvad er inkluderet?: Guideservice, transport

Find hoteller i Egypten her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Bangkok er den mest besøgte by i verden. Hvert år besøger mere end 20 mio turister Bangkok.

Vent venligst

Din anmodning behandles...