Venedigs højdepunkter til fods

Denne tur runder alle højdepunkterne og er med ’forrest-i-køen’-adgang til de vigtigste seværdigheder, så du ikke behøver at tilbringe timer i kø. Turen starter ved bronzestatuen af den berømte dramatiker Carlo Goldoni. Derefter går turen ud til den fantastiske Rialtobro i marmor. Denne arkitektoniske perle gik i det 16. århundrede langt over budgettet, men alle vil være enige om, at det var umagen værd.

Næste stop er Marco Polos hus. Han blev født i 1254 ind i en velhavende købmandsfamilie og er måske Venedigs mest berømte søn. Han indledte en episk rejse på 24 år til Østen og hjembragte porcelæn, silke og krudt, som det aldrig før var set i Europa. Vi fortsætter videre til Piazza San Marco, det travle, pulserende torv, som er klassificeret som Venedigs primære attraktion. Beundr facaden af det pragtfulde Doge-palads, før du går ind i Markuskirken for at se dens overdådige indre af blændende guld og udsmykkede mosaikker – uforglemmeligt!

Information

Mødested: Foran bronzestatuen af Carlo Goldoni i Campo San Bartolomeo (Campo S. Bortolomio på venetiansk), i nærheden af Rialtobroen.

Start: Tilgængelig på engelsk tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl 9:00 og om søndagen kl. 13:30.

Varighed: 2 timer.

Sprog: Engelsk.

Andet: Inkluderer ’forrest-i-køen’-adgang til Basilica di San Marco. Vær venlig ikke at medbringe store tasker, stativer, ikke-sammenklappelige paraplyer eller rygsække på denne tur. De er ikke tilladt i Markuskirken og skal kontrolleres i bagageopbevarings-område off-site. Du kan i så fald gå glip af en del af turen. Turen er ikke egnet for personer i kørestol eller med nedsat mobilitet, ligesom klapvogne og barnevogne heller ikke kan medbringes.

Hvad er inkluderet?: Vandretur, guideservice, entreer.

Find hoteller i Italien her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Bangkok er den mest besøgte by i verden. Hvert år besøger mere end 20 mio turister Bangkok.

Vent venligst

Din anmodning behandles...