Udflugt

Vestbredden II (bl.a. Dronningernes Dal)

Mere info

På denne udflugt ser vi flere af de imponerende seværdigheder på vestbredden af Nilen ved Luxor. Vi besøger det enorme dødetempel, der blev opført for farao Ramses III. Templet hører i dag til et af de største i Egypten, og så er det samtidig så velbevaret, at du mange steder stadig kan se rester af de farver, der i oldtiden har prydet alle vægge, søjler og indgangsporte i templet.

Templets harem var måske det sted, nogle snedige haremskvinder planlagde et komplot mod farao? Ramses III havde under alle omstændigheder en besværlig regeringstid. Ikke blot måtte han kæmpe mod udefrakommende fjender, men også strejker blandt hans arbejdere i Deir el Medina (landsbyen, som du kan besøge på vores udflugt Vestbredden I) og onde haremskvinder, måtte han som sagt kæmpe imod.

Vi besøger også nogle af de meget smukke grave, som embedsmændene ved faraos hof blev gravsatte i. Hele vestbredden er fyldt med grave, men det er kun nogle få af dem, der er så velbevarede at de kan besøges. De er så til gengæld meget smukke, og giver et rigtig godt indblik i traditionerne i det gamle Egypten. På udflugten besøger vi to til tre forskellige embedsmandsgrave.

Vi slutter med endnu flere grave i Dronningernes Dal. Her blev dronninger, prinser og prinsesser gravsat i den samme periode som Kongernes Dal var i brug til (fortrinsvis) faraonerne. Dalen rummer mange grave, men kun enkelte er åbne. De er dekorerede inil

Find den rigtige pakke til din ferie

Vestbredden II (bl.a. Dronningernes Dal)

Vi besøger Ramses III enorme dødetempel samt Dronningernes Dal. Kun mulig for gæster med hotelophold i mindst én uge.

Pris

Child (0-5 years) 0,- DKK

Child (6-11 years) 225,- DKK

Adult 450,- DKK

Godt at vide

Pris pr. voksen DKK 450

Pris pr. barn (6-11 år) DKK 225

Mødested Afhentning på dit hotel.

Sprog Udflugten gennemføres med dansk eller engelsk guide

Andet Medbring vand og vær opmærksom på, at der er meget varmt ved seværdighederne på vestbredden, selv om vinteren og selv tidligt om morgenen. Der vil undervejs på turen eventuelt være et stop ved et papyrusinstitut eller lignende.

Hvad er inkluderet Transport, guideservice

Vælg interesse og find flere udflugter