facebook

Fra Aarhus Airport til Rødehavet

Ferie i Hurghada

Find din ferie fra Aarhus Airport til Hurghada-området her…

Gratis bilparkering til Atlantis Rejsers gæster
Gratis wifi i lufthavnen
Nyt lounge- og restaurantområde
Udlejning af beskyttelsestasker fra Airshells

Om Aarhus Airport

Aarhus Airport er en lufthavn i rivende udvikling. Lufthavnen ligger omkring 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers ved byen Tirstrup på Djursland.

Listen over nye tiltag i Aarhus Airport er lang. Den tæller bla. ny sikkerhedskontrol, syv nye gates, nyt lounge- og restaurantområde og ny legeplads med fodboldbane og flysimulator og ikke mindst en udbygning af shopping-faciliteterne, så du kan starte din gode rejseoplevelse med kvalitets-shopping inden afgang.

Aarhus Airport tilbyder gratis parkering for Atlantis Rejsers chartergæster. Du får også gratis wifi, og du kan leje beskyttelsestasker og flight cases fra Airshells Denmark til klapvogne, barnevogne, cykler og andet sportsudstyr.

Gratis bilparkering til Atlantis Rejsers chartergæster

Vi er glade for at kunne videreformidle Aarhus Lufthavns tilbud om gratis parkering for vores chartergæster til Egypten. I lufthavnen er der næsten 1.000 parkeringspladser til rådighed for vores gæster på parkeringsområdet P1 og P2. Parkeringsområdet i lufthavnen er oplyst, og bagagevogne er selvfølgelig tilgængelige. Gratis parkering gælder i øvrigt alle biler, der bruges til at transportere chartergæsterne til lufthavnen. 

Bemærk, gratis parkering er et tilbud fra Aarhus Lufthavn til lufthavnens chartergæster, og det administreres af Aarhus Lufthavn. Spørgsmål omkring systemet stilles til lufthavnen. Atlantis kan desværre ikke påtage sig ansvaret for evt. udskrevne kontrolafgifter (p-bøder).

Sådan gør du

Du finder fremgangsmåden beskrevet i detaljer  på din billet/rejsebevis fra Atlantis.

Er din bil kategoriseret som handicap-bil, gælder gratis parkering også på handicap-pladser.

For hjælp inden for lufthavnens åbningstid kan Passager Service kontaktes på tlf. 87 75 70 00. Uden for lufthavnens åbningstid kontaktes Security på tlf. 87 75 70 82.

Med bus til og fra lufthavnen

925X flybus til og fra Aarhus
Der er busforbindelse mellem Aarhus city og Aarhus Airport i direkte tilknytning til rute- og charterfly. Bussernes afgangstider er så vidt muligt tilpasset flyenes. Turen fra Aarhus Hovedbanegård tager cirka 45-50 minutter, og der samles passagerer op ved udvalgte stoppesteder undervejs.

Flybussen håndteres af Midttrafik – se køreplan her.

Rutebus til og fra Randers og Ebeltoft
Fra Aarhus Airport er der busforbindelse til og fra Randers og Ebeltoft. Bussen afgår på faste tider og er derfor uafhængig af flytrafikken. Turen fra Randers tager ca. 60 minutter, og turen fra Ebeltoft ca. 20 minutter.

Tjek Rejseplanen her