Afbestillingsbeskyttelse

Afbestillingsbeskyttelse er for dig, som ønsker beskyttelse, der dækker i tilfælde af akutte hændelser, pludselig opstået sygdom eller dødsfald i nærmeste familie.

Afbestillingsbeskyttelsen dækker:

  • Rejsens fulde indbetalte beløb refunderet til dig ved opstået sygdom hos dig selv, dine medrejsende eller nærmeste pårørende (bortset fra præmien for afbestillingsbeskyttelsen).
  • Rejsens fulde indbetalte beløb refunderet til dig ved dødsfald i nærmeste familie* (bortset fra præmien for afbestillingsbeskyttelsen).
  • Akutte hændelser, herunder stor brand, indbrud eller større vandskader i hjemmet.

*Nærmeste familie betegnes som: forældre, søskende, børn, samlevende eller ægtefælle.

Vigtigt at vide om Afbestillingsbeskyttelse:

  • Afbestillingsgrunden skal kunne dokumenteres med erklæring fra uvildig læge og/eller gældende myndighed alt efter årsagen til afbestillingen af rejsen.
  • Afbestillingsbeskyttelsen skal være købt og betalt ved bestilling af den rejse, som afbestillingsbeskyttelsen skal omfatte eller senest ved indbetaling af rejsens depositum. Den kan ikke tilkøbes efterfølgende.
  • Præmien for afbestillingsforsikring refunderes ikke i tilfælde af afbestilling eller aflysning af rejsen pga. uundgåelige og ekstraordinære omstændigheder, da denne dækning er en særskilt aftale, der allerede træder i kraft ved købet af pakkerejsen.

Køber du din afbestillingsbeskyttelse direkte i bookingprocessen på www.atlantisrejser.dk, vil du, ved tilvalg af beskyttelsen, automatisk tegne en afbestillingsbeskyttelse, der gælder for den rejse, du er ved at booke, og som dækker i tilfælde af akut opstået sygdom eller død i nærmeste familie samt de nævnte akutte hændelser. Ved tvivl om definition af en specifik akut hændelse, vurderes denne af Atlantis Rejser med udgangspunkt i den fremsendte dokumentation. Bemærk, at ovenstående er særlige betingelser der gælder for den afbestillingsbeskyttelse, du tegner direkte i bookingprocessen på www.atlantisrejser.dk, ligesom at prisen er fastsat på forhånd.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Boeing 747-flyene har på verdensplan tilbagelagt mere end 78 billioner kilometer, svarende til 101.500 ture til månen tur/retur.

Vent venligst

Din anmodning behandles...