Corona / covid-19 og vores rejsemål

Rejser til Europa

Det danske Udenrigsministerium har åbnet for rejser til det meste af Europa (EU/EØS) og Storbritannien fra 27. juni. Der vil ikke være 14 dages karantæne-opfordring efter hjemkomst fra rejser til disse lande.

Har du bestilt ferie i Grækenland eller Spanien, skal du være opmærksom på nye, lokale indrejsekrav. Kravene betyder, at du skal registrere dig hos myndighederne i de respektive lande inden indrejse. Læs mere her.

Rejser til resten af verden (ud over EU).

På nuværende tidspunkt er rejser til verden ud over EU aflyst til og med 31/8. Skal du rejse efter denne dato, er din rejse ikke annulleret og vil først blive annulleret, hvis Udenrigsministeriet forlænger rejseforbuddet.

Vi kontakter alle gæster i den rækkefølge, I skal rejse, således at gæster, der skal først afsted, bliver kontaktet først. Dernæst kontakter vi gæster med afrejse i den efterfølgende uge. Vi håber, I har tålmodighed til at vente på vores opkald.

Hvornår kontakter Atlantis Rejser mig?

Vi kontakter vores gæster i den rækkefølge, de skulle være rejst. I visse tilfælde kan der gå helt op til et par dage før afrejsedato, før vi kontakter dig, da vi hver uge skal kontakte hundredvis af gæster. Du skal ikke fortvivle, for selvom vi først kontakter dig kort tid før afrejse, har du fortsat dine almindelige rettigheder efter Pakkerejseloven.

Skal jeg som gæst kontakte Atlantis Rejser?

Vi opfordrer til, at du som gæst afventer vores opkald, da vi vil sørge for at kontakte alle vores gæster i den rigtige rækkefølge. Har du i mellemtiden spørgsmål, beder vi dig kontakte os på mail@atlantisrejser.dk

Hvad er mine rettigheder, når Atlantis Rejser kontakter mig?

Når vi kontakter dig, kan vi tilbyde dig følgende valgmuligheder:

  1.  Du kan ombooke din rejse til en senere dato uden meromkostning for dig, uanset hvornår du ombooker til. Vælger du at gøre dette, giver vi dig fx gratis mad på flyet oven i.
  2.  Du kan få et tilgodebevis på rejsens pris. Vælger du at gøre dette, giver vi dig en bonus på 10 % oveni.
  3.  Du er naturligvis beskyttet iht Pakkerejseloven, når du rejser med Atlantis Rejser. Alle gæster, der ønsker at hæve købet og få pengene refunderet, er naturligvis berettiget til dette.
Gælder ovenstående rettigheder for mig, hvis Udenrigsministeriet ikke fraråder rejser til den dato, jeg oprindeligt skal rejse?

Nej, i dette tilfælde er vores almindelige rejsebetingelser gældende, og vi vil kun kontakte dig, hvis UM fraråder rejser på den dato, hvor du skal rejse.

Hvor lang behandlingstid er der på refusion af mine penge?

Som følge af den ekstreme situation har vi en høj arbejdsbelastning, hvor en stor mængde annullerede, forkortede og afbestilte rejser skal håndteres. Vi beder derfor om din forståelse for, at refunderinger kan tage længere tid, end du ellers ville forvente – minimum 8 uger eller mere.

Hvis jeg har spørgsmål til refusion?

Har du spørgsmål til din refusion, beder vi dig om at sende en mail til os på mail@atlantisrejser.dk, hvor vores kundeserviceafdeling sidder klar til at besvare dit spørgsmål. Vores salgsafdeling kan desværre ikke gøre andet end at informere dig om dine rettigheder, og vi opfordrer derfor til, at du ikke ringer til vores salgsafdeling med spørgsmål hertil.

Skal jeg indbetale mit restbeløb på en rejse, der er booket med afgang til senere på året?

Du skal fortsat følge de almindelige betalingsbetingelser for din rejse for at undgå, at rejsen bliver annulleret. Ved en evt. annullering pga. manglende betaling af restbeløb, vil du miste det allerede indbetalte beløb.

Undlader du at betale rettidigt, vil rejsen automatisk blive annulleret uden yderligere varsel. Skulle UM fortsat fraråde ikke-nødvendige rejser til dit feriemål ved afrejsetidspunktet, vil du bl.a. få mulighed for at hæve købet.

Vi beklager dybt eventuelle gener som følge af ovenstående og håber på din forståelse og tålmodighed.

 

Vores telefontider de næste uger

Kontoret er lukket for gæster. Kun enkelte medarbejdere er på arbejde.

Vi har begrænset telefontid mandag-fredag kl. 10-14.
Telefonerne er lukket lørdag-søndag.

Du er meget velkommen til at sende os en besked på mail@atlantisrejser.dk.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Verdens ældste, stadig eksisterende flyselskab er hollandske KLM. Det blev grundlagt i 1919. Året efter slog Qantas dørene op.

Vent venligst

Din anmodning behandles...