Det siger gæsterne om os

For os åbnede der sig en helt ny verden under havet. Aldrig har vi oplevet så smukt et syn. De smukkeste koraller og fisk i alle verdens farver. De “indfødte” er utrolig imødekommende og fortæller gerne om deres måde at leve på, og så er de helt fantastiske til at fange de forskellige sprog.

Mette og Jørn Sørensen, Stege


Vi vil gerne sige, at vi på alle tidspunkter vil føle os helt trygge ved at rejse med Atlantis Rejser. Der er altid en høflig service og et godt samarbejde med lokalguider og Egypterne generelt.

Topkarakter her fra.


Vi har rejst med Atlantis Rejser flere gange til Egypten og i sommers skulle vi så med dem på ferie til Mallorca. Fantastisk service som altid, skøn ferie, dejligt børnevenligt hotel tæt på strand og vand. 5 stjerner fra os.

Malene, Esbjerg


Det var en fantastisk rejse til Egypten. Det var et super hotel Royal Grand Sharm. En service der ikke findes andre steder. Sang og underholdning af tjenerne for den enkelte ved fødselsdag.

Meget børnevenligt hotel. Det var bare så dejligt og en fantastisk uge med Atlantis Rejser. Det var en super afslappende ferie, hvor vi alle kunne stresse af og nyde ugen sammen.

Hilsen Jette, København.


Fantastik ferie med Atlantis Rejser til Sharm El Sheikh. Første, men bestemt ikke sidste gang vi rejser med Atlantis Rejser til Egypten. Vi havde hørt meget dårligt om Egypten, men det hele er da i den grad blevet bragt til skamme. Vi var i de bedste hænder med Atlantis Rejser og vil på det varmeste anbefale andre at rejse med dem.

Med venlig hilsen Birte Bramsen, Gelsted


Fantastisk ferieuge på Hotel Royal Grand Sharm, hvor der lægges vægt på relationer, og hvor stemningen er perfekt på den store terrasse med udsigt til Rødehavet. Standarden på hotellet er perfekt for både familieferie og en romantisk parferie. Maden kan indtages på forskellige restauranter og varieres ugen igennem med forskellige landes temaer. Der er alle muligheder for at opleve forkælelse. Vi blev mødt med venlighed og imødekommenhed fra Egypterne – både på hotellet og lokalt i byen.

Lene Stokholm, Assens


Super dejlig ferie, med en skøn betjening og dejlig varme.

Skønne oplevelser ved havet som vi kan leve længe på.

Var lidt spændt på om det var noget for os men vi kommer gerne igen. Kunne godt have brugt havudsigt til solopgang, men vi har jo selv valgt hotellet.


Vi vil varmt anbefale andre at tage til Sharm El Sheikh. Bare husk myggebalsam.

Mvh Eva og Bjørn Andersen, Randers


Har ikke før rejst med Atlantis, men det er bestemt ikke sidste gang. Kan klart anbefale Atlantis Rejser, hvis man overvejer at rejse til Egypten. Medarbejderne/guiderne i Egypten var nemme at komme i kontakt med og altid hjælpsomme. Gode udflugter både med hensyn til pris og udvalg.

Absolut en positiv oplevelse at rejse med Atlantis Rejser til Egypten.

Bjarne, Horsens


At besøge Sharm el Sheikh med Atlantis var helt fantastisk!

Dette skal vi helt sikkert igen, igen og igen!

Uforglemmelig rejse.

Josefine, Frederiksberg


Den bedste ferie jeg har haft, sol, varme, dejlig mad og venlige mennesker

Det var en dejlig rejse. Gode og rolige omgivelser i Taba Heights, hvor man slipper for den meget voldsomme “turist” behandling som man ellers får i Sharm el sheik.

Stine Jørgensen, Søborg


Jolie Ville Maritim Peninsula er et fantastisk hotel, der fuldt ud lever op til sine fire stjerner. Der er service i top klasse og all inclusive Menu skifter dagligt.

Super service med beach- og city bus. Håndklædeservice både ved pool og strand, så man skal ikke engang bære sine våde håndklæder selv.

Stort tak til hotellets personale, der altid står på spring for at hjælpe uanset om det er ved pool, strand eller i restauranten.

Byder man på sig selv, og har åbent sind, kommer det tifold tilbage. Glæd jer til en fantastisk ferie.

Trine & Claus, København


Det var helt igennem en god oplevelse, lige fra kontoret til rejsen. Vi boede på Maritime jolie ville golf i Sharm el Sheik. Et fantastisk hotel – børnevenligt og med optimal service.


Vi rejste med Atlantis rejser i april 2012 til Sharm-El.Sheik og havde på forhånd ikke noget specielt kendskab til Atlantis Rejser, men grundet fair priser og godt udbud valgte vi dem. Atlantis Rejser levede til fulde op til forventningerne til et godt og professionelt rejsebureau. Der var ekstrem god service både i Danmark og i Egypten. Rejselederne på destinationen var yderst kompetente og hjælpsomme, og der var virkelig god information om hvordan man skulle gebærde sig, og hvilke muligheder der var og hvad man skulle være opmærksom på. Vi var på flere ture med rejselederne dernede, og havde nogle super oplevelser, da der var styr på det hele, så man bare kunne læne sig tilbage op nyde oplevelserne. Vi kan klart anbefale Atlantis Rejser til Egypten.

Mvh Trine og Esben, Aalborg


Jeg har været fuldt ud tilfreds med min rejse, og rejser gerne med Atlantis igen. Servicen og personalet på Luna Sharm var helt i top, venlige og hjælpsomme.

Carina, Slagelse


God service hos Atlantisrejser, gode guider, lækkert hotel i Sharm El Sheik. Maritim Jolie Ville Peninsula. Kan virkelig anbefales.

Mvh. Pia Haugaard, Odense


Vælg Atlantis Rejser, hvis du står for service, information og korrekt rådgivning. Den bedste rejserådgivning og håndbæring igennem hele forløbet. Suverænt personale der har besøgt og prøvet alt på Deres destinationer. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem. Er faktisk netop i gang med endnu en bestilling til om 2 uger igen.

Kadri Elwan, Frederiksberg C


Atlantis Rejser er et super rejseselskab med en rigtig god service. Vi har rejst med Atlantis Rejser flere gange før, og bliver aldrig skuffede. Atlantis Rejser er det rejseselskab vi foretrækker at bruge når vi rejser til udlandet, hvilket sker ca. 1 gang årligt.


Sol Y Mar Sea Star er en oase der ligger for sig selv, langt fra alle de andre Hoteller og afspærringen omkring Taba Hights, med 5 min gang til egne strand, med et lille koralrev til højre for stranden, her møder man Nemo og en masse andre fisk m.m.

Jesper, Hvidovre


Sharm el Sheikh er et fantastiks sted. Vildt dejlig klima. Skal bare opleves.

Mette, Herfølge


Kan varmt anbefale Egypten, Atlantis Rejser, og også Luna Sharm. Skal man bo billigt, men godt, er Luna stedet. Vi kommer igen.


Atlantis Rejser er et super godt rejseselskab med et enorm kendskab til Egypten, og har meget at tilbyde. Jeg vil varmt anbefale at booke rejser igennem Jer!

Vi siger tak for en fantastisk ferie!

Camilla & Ole, Åbyhøj


Pragtfuld tur til Sharm el Sheikh og et rigtig godt hotel (Royal Oasis) med fantastisk personale. Kort og godt noget man nemt kan blive afhængig af!

Lissa Mathiasen, Kolding


Taba Heights er stedet, hvis man ønsker total afslapning og ro. Her er virkeligt stille og dejligt. Man kan snorkle direkte fra vandkanten og bortset fra rengøringen på hotellet, er alt fint.


Husk at give drikkepenge fra start – så får du en super – dupper behandling – lidt gør en meget stor forskel for personalet – der får meget lidt i løn -selv om alt er inclusive.

ALO, Albertslund


Atlantis Rejser er et super fint og troværdigt selskab, som virker til at have styr på deres destinationer. Man følte sig tryg under hele rejsen, hvilket især er vigtigt, hvis man rejser til et uland med uroligheder. Derudover er udbuddet er rigtig pænt, prisen er god, og vi havde en rigtig skøn rejse til Sharm El-Sheikh. Tak for det 🙂

Nana & Jacob fra Aarhus


Rejste for første gang med min mindste datter på fem alene – da jeg for nyligt er blevet skilt. Klart en oplevelse jeg gerne gør igen – og hotellet og rejselederne på stedet, gjorde kun rejsen endnu mere lækker. Tak for god service og megen god pleje.

Michael Iversen, Ringe


Da min familie som fløj fra Billund blev 9 timer forsinket på hjemrejsen, hvilket jo kan ske, var Atlantis service helt fantastisk, på lækkert hotel i ventetiden og blive plejet og passet !!! Ingen svinger i valsen…. super service !!

Mads Juul, København


Atlantis Rejser arrangerer veltilrettelagte ferier. Idéen med at man bestiller et ophold, hvor man selv kan bestemme hvilke udflugter man vil med på, fungerer rigtig godt. Atlantis Rejser er også med fra man står ud af flyet, til man er på sit hotel, hvilket giver en tryghed, når man er i en fremmed lufthavn og ikke ved, hvor man ellers skal gøre af sig selv.

Benjamin, Ribe


Vi kan varmt anbefale Atlantis Rejser til Sharm el Sheik. Der er så mange spændende udflugter og ting at opleve. Naturen specielt – den under vand er fantastisk. Rejselederne er kompetente, venlige og imødekommende. Befolkningen, i hvert fald dem vi var i forbindelse med, var en positiv oplevelse. Klimaet her sidst i april hvor vi var af sted, var helt perfekt.

Med venlig hilsen

Yvonne og Lars Sørensen, Vipperød


Det var en sand fornøjelse at rejse med Atlantis. Hvilken ekspertise! Serviceniveauet er helt i top, lige fra køb af billet til hjemrejse. De formår at informere om alt før man stiller spørgsmålet. Så man kan bare læne sig tilbage og nyde sin ferie.


Jeg har alle de gange jeg har været i Egypten rejst med Atlantis som jeg opfatter som de førende på området og altid været tilfreds.

Samtidig vil jeg godt rose dykkecentret Werner Lau i Sharm.

De er super professionelle og de kan deres kram.

Kim Larsen


Rigtig god rejseoplevelse.

Celina Gullits, København


Hele rejsen er forløbet meget professionelt (på skinner) fra jeres side. Godt arbejde!


Vi var med Atlantis Rejser i Alcudía på Mallorca og oplevede en professionel vejledning omkring valg af hotel og afrejsetidspunkt. Mallorca var skønt, dejligt vejr og lækre børnevenlige sandstrande.

Lone, København 


Det har været fantastisk at rejse med Atlantis Rejser. God service fra start til slut. Kvalificerede rejseledere med overblik og kendskab til de pågældende destinationer. Vi glæder os til at komme af sted sammen med Jer igen.

Sabba, København


Atlantis rejser yder en super service – og har blandt andet guider der er indfødte, men som taler dansk. På den måde er indhold og viden på turene optimale.


Et fantastisk land med en spændende historie. Meget meget flinke mennesker.

Kim Larsen, Marslev


Vi havde en fantastisk dejlig ferie i Taba, Egypten, hvor vi boede på El Wekala Golf Resort. Vi kan helt klart anbefale hotellet samt destinationen, et af de smukkeste steder vi har set.


En general meget positiv oplevelse at rejse med Atlantis rejser, og det er bestemt ikke sidste gang vi gør det.

Mvh. Lars, Lejre


Er lige kommer hjem fra en uges ferie i Sharm El Sheikh. Vi boede på hotel Maritim Jolie Ville Golf som var fantastisk. Der er gode pools og nem adgang til stranden og havet, hvor der var det dejligste koralrev med flotte fisk og koraller. Vi deltog i flere udflugter bla. jeep safari og bådturen med snorkel og introdyk. Det var to fantastiske dage. Vi var glade for at vi valgte at tage til Egypten og det er ikke sidste gang vi har været der. Næste gang bliver nok 14 dage med mulighed for en udflugt til Cairo.

Hanne Jensen, Brøndbyøster


Super god service – som altid. Taba er et spændende nyt rejsemål. Ikke mindst for dem, der tidligere har prøvet at rejse til andre destinationer. Smuk natur, luksus, afslapning og spændende udflugtsmuligheder til Israel og Jordan.

Kim Kristoffersen, Lyngby


Vi har været hele min familie af sted bestående af 19 personer, for at fejre mine forældres guldbryllup. Vi vil aldrig glemme denne rejse, pga. det helt fantastiske hotel og høje luksus niveau. Regina som solgte os rejsen skal have en kæmpe tak for at hun flyttede os fra Concorde til Renaissance. Det kunne ikke have været bedre. At rejse med all inclusive når vi var så stor en gruppe var helt fantastisk. Og vi oplevede aldrig et nej eller noget der ikke kunne lade sig gøre. We can do everything for you, som de sagde… Skønt. Tak


Jeg vil meget gerne anbefale Atlantis rejser/Dubai til alle efter vores 1. oplevelse med Atlantis rejser. Hele pakken levede mere end op til forventningerne, og de knaster der altid vil være på enhver rejse/rejseselskab er her ved Atlantis kun bittesmå knasere, som man nemt kommer over, vi har ikke behov for en guide der holder os i hånden hele tiden, men Johs v/Dubai var bestemt til rådighed og har en venlighed som er en god god oplevelse som guide. I kan roligt rejse med Atlantis. Vores bedste anbefalinger herfra.

Bo Thomsen, Fyn


Er lige kommet hjem fra 1 uges ferie i Egypten. Kan varmt anbefale at tage til hotel Sofitel i Taba. Hotellet, personalet, maden, rejseleder, omgivelserne er super.  

Birgit Behrendsen, Horsens


At rejse med Atlantisrejser til Egypten (Taba) var en rigtig positiv oplevelse – på alle måder.

Niels Christiansen, Nørre Nebel


Jeg var af sted med min søn på 11 år, på en rigtig far/søn tur.
Vi havde store forventninger til oplevelserne og blev på ingen måde skuffet. Servicen var i særklasse, de af turene vi deltog på var godt tilrettelagt og sikkerheden var i top.
Selvom det var ærgerligt at skulle vente i 4 dage på en dykkertur, der blev udsat grundet strømforholdene i Rødehavet på det pågældende tidspunkt, var det bestemt venteturen værd. Vi er ikke færdige med Egypten, og vil bruge Atlantis Rejser til i fremtiden at udforske andre dele af landet!
De bedste og gladeste hilsner
Benjamin og Tobias


Vi oplevede Taba Heights som en fuldstændig tryg og afstressende lokalitet. Både de lokale handlende inde på hotelområdet og beduinerne udenfor hotelområdet var venlige og reelle. Vi vælger meget gerne dette område igen hvis vi besøger Ægypten igen om et eller to år.
Ewelina og Henrik Kofoed, Aarhus.


Jeg kan varmt anbefale at Rejse med Atlantis Rejser. Særligt trygheden, når der sker noget uventet, hvor man har brug for hjælp, har jeg været glad for.
Da vi skulle på sygehuset med min far, kom der automatisk er person fra Atlantis Rejser med i ambulancen – Helt på Atlantis Rejsers egen foranledning.
Tak for det.
Med venlig hilsen
Christoffer Rüger.


Vi har nu været i Egypten/Sharm 4 gange med Atlantis!! og det har være super dejligt hver gang. Vi kan anbefale Atlantis. Husk hvis I kommer til Sharm og gå på Danaeer, som er en fantastisk restaurant som ligger på King af Bahren St og husk at sige at I rejser med Atlantis, så giver de nok en god pris:-)
Med venlig hilsen
Janne og Christian Hansen, Farum


Vi var meget godt tilfredse med Atlantis rejser
Fik altid svar og hjælp når vi henvendte os inden rejsen
Hanne Holm, Esbjerg.


Vi har fået en rigtig god behandling fra Atlantis Rejser og feriestedet Taba er et roligt og super godt sted at være. Vi rejste i marts og vejret var skønt ca. 25 til 30 gr.
Hilsen Anny og Laurids fra Skjern


Atlantis Rejser bare super professionelle og vi har da også valg dem som rejseselskab når vi til september har valgt at inviterer børn og børnebørn til at holde rund fødselsdag med os en uge i Sharm el Sheikh.
Med venlig hilsen
Allan Holsten Knudsen
København NVVi har nu rejst 3 gange til Sharm El Sheikh med Atlantis Rejser og har hver gang fået en god service både før, under og efter rejsen. Hver gang har vi følt os trygge, men vi har dog aldrig haft brug for at kontakte vores Guide fra Atlantis Rejser.

Anders & Heidi, Ringe. 


Dubai har det hele. Storbyens lys og larm, havets stilhed, kulturel mangfoldighed, imponerende historie og venlige og imødekommende mennesker overalt.


Bente Kejser, Tilst
 


Auris Plaza er en helt fantastisk positiv oplevelse. Alle er 100% glade og hjælpsomme, og gør ekstra for at glæde deres gæster både ved morgen buffeten, der har alt hvad man kan ønske sig. Har de det ikke, skaffer de det. De hygger om at gøre værelset rart for at glæde gæsterne. Så ligger Auris Plaza også rigtig godt til Emirates Mall hvor al handel foregår og hvor der er mange spisemuligheder i alle prisklasser. Metroen har også station derfra. Emirates Mall ligger 2 minutter fra hotellet. En stor anbefaling fra os.

Kirsten Honore

Hareskov 


En glimrende tur til Dubai/Abu Dhabi: Flyveturen med Emirates Airlines, et godt turistklassehotel i Abu Dhabi, oplevelsen af en metropol og den internationale stemning samt generelt en meget venlig og særdeles god service overalt, hvor vi kom frem.

Et besøg på byens museum, den gamle bydel med den interessante havnefront, basarerne og de specielle guld-og sølv kvarterer kan anbefales.


Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Verdens største hotel ligger i Malaysia. Det hedder First World Hotel og har 7.117 værelser og over 40 restauranter.

Vent venligst

Din anmodning behandles...