Flyforsinkelser

Flyforsinkelser opstår heldigvis sjældent, og selv om alle parter gør deres bedste for at minimere forsinkelsen så meget som muligt, kan vi aldrig forudsige, hvor lang tid en flyreparation tager, eller hvor længe dårligt vejr kan vare.

Som dansk rejsearrangør opererer Atlantis Rejser i henhold til Lov om Pakkerejser, og i forbindelse med evt. flyforsinkelse følger vi reglerne fra Pakkerejse-Ankenævnet, som du kan læse mere om her.

Ønsker du at søge økonomisk kompensation for flyforsinkelse i henhold til EU-forordning 261/2004 om Denied Boarding, skal du først kontakte flyselskabet direkte. Denne EU-forordning omhandler flyselskaber og dets passagerer, og Atlantis Rejser er som rejsearrangør ikke part i sagen. Ønsker du at vide mere om erstatning i henhold til EU-forordningen, kan du kontakte Trafikstyrelsen eller flyselskabet direkte.

Har du i forbindelse med din ferie reserveret tilslutningsfly eller anden transport igennem anden rejsearrangør end Atlantis Rejser, så bemærk venligst, at vi ikke kan holdes ansvarlige for evt. udgifter som mistet transport, parkering, hundepasning eller lignende, hvis du har arrangeret dette på egen hånd. Dette gælder fx både evt. flyforsinkelser eller -aflysning. Det er derfor en god idé at reservere en billet eller lave en aftale, som kan ændres.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Det travleste tidspunkt i luftrummet er fredage fra 14-16 i juli og august, hvor der er over 16.000 fly i luften samtidigt.

Vent venligst

Din anmodning behandles...